Acil Durum Eylem Tatbikatı

Özel Akhisar Eksen Okulları Acil Durum Eylem Tatbikatı Yapıldı.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin gözetiminde Özel Akhisar Eksen Okullarında Acil Durum Eylem Tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikatta öğrencilerin deprem anında ve deprem sonrasında nasıl bir yol izlemeleri ve tahliyenin nasıl yapılması gerektiği öğretmenleri tarafından anlatıldıktan sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, olası bir yangın durumunda yangın çeşitleri, söndürme işleminin gereksinimleri ve yangın tüpü kullanımını uygulamalı olarak anlattı.