Akhisar Eksen Koleji Yeni Yıla Başarılarla Giriyor

Atatürk Kır Koşusu Minik Erkekler Kategorisinde ilçe 1. si olan Kadir Toprak Alp Yıldız Kızlar Kategorisinde ilçe 2. si olan Zeynep İmge Akgül Genç Kızlar Kategorisinde ilçe 1. si olan İrem Öztürk ve Satranç yarışmasında ilçe 1. si olan Mete Kalaycı, Bilek Güreşi Bölge Yarışmasında 3. olan Enes Gedüz ve yine 3. Olan Sarper Gezer, Masa Tenisi Turnuvası 2. si Türker Çakırgöz başarı belgelerini ve madalyalarını Akhisar Eksen Koleji kurucu Müdürleri Ulaş Uraçin, ibrahim Akgül ve İbrahim Yarıcı’dan aldılar. öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.