Baba Bana Kitap Oku

Okulumuzun da üyesi olduğu eTwinning projesi, Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanarak faaliyetlerine başlamıştır.

Baba Bana Kitap Oku isimli eTwinning projemiz kapsamında, çocukların gelişiminde önemli rol oynayan kitap okuma alışkanlığının küçük yaşlardan itibaren kazandırılması, babaların çocuklarıyla nitelikli zaman geçirmeleri ve babaların bu konuda rol modeli olmaları hedeflenmektedir.

Proje Hakkında

Dünya olarak uzaktan eğitim yaptığımız şu günlerde bu sürecin uzayacağını da göz önünde bulundurursak, ebeveyn katılımlı etkinlikleri neden çevrimiçi ortamda yapmayalım? Bu sebeple özellikle çocuk-baba iletişimi noktasına değinmek adına, babalarımızın çevrimiçi ders esnasında sınıf öğretmeni tarafından uygun görülen bir hikaye kitabını okumasını istiyoruz. Haydi Baba, Bana Kitap Oku