Dinozorlar Dünyası (World Of Dinosaurs) Projesi

Okulumuz öğretmeni Sevda ERÜRK’ÜN kuruculuğunu yaptığı Dinozorlar Dünyası (World Of Dinosaurs) projesi okul öncesi öğrencilerimizin meraklı ve heyecanlı duygularıyla başladı. Projede Türkiye'nin farklı illerinden 10 eğitimci ve öğrencileri, Romanya'dan 5 eğitimci ve öğrencileri, Bulgaristan'dan 1 eğitimci ve öğrencileri, İspanya'dan 1 eğitimci ve öğrencileri, Polonya'dan 1 eğitimci ve öğrencileri ile yürütülüyor. Günümüzden 120 milyon yıl önce nesillerinin tükendiği düşünülen dinozorlar, hala merak duyulan birer efsane. Dinozor türleri ve dinozor isimleri birçok çocuk tarafından ezbere biliniyor.. Onları unutmak mümkün değil! Dinozorların yaşamı nasıldı? Türleri nelerdir? Peki, bu çok sevilen aynı zamanda da çok da korkulan hayvanın nesli nasıl tükendi? Başlarına neler geldi?” Eski çağda yaşayan insanların yaşamı nasıldı? Tarih öncesi dönemlerin kralları dinozorlar ve eskiçağ da yaşam hakkında yeni bilgiler öğrenmeye miniklerimiz merakla eğlenerek öğrenme devam ediyor.