Kampüs Teknojileri

K12Net Sistemi Nedir?

K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul yönetim yazılım sistemidir. 19 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.

Akıllı Kart Sistemi

Her öğrenci, öğretmen ve personellerimizin dijital kod bulunan akıllı kartı mevcuttur. Akıllı kart okulumuza giriş-çıkışta ve kantin alışverişlerinde kullanılabilir.

Veliler çocuklarının kartlarına kantin alışverişinde kullanılmak istendiği miktarda para yüklemektedirler. Öğrenci kantinde para yerine akıllı kartı kullanmaktadırlar.