Önce sıcak bir yuva

Bir insanın yaşamını düşündüğümüzde neredeyse tüm sonuçların, okul öncesi dönemde şekillendiğini bilmek çok heyecan vericidir. Bu bilimsel gerçek, biz eğitimciler için aynı zamanda çok büyük bir sorumluluktur.

İşte bu yüzden ülkemizdeki yaygın uygulamanın tam tersine Eksen Okullarında okul öncesi en önem verilen ve en ciddiyetle yaklaşılan sınıftır. Çünkü bu yaş grubunda koşulsuz sevgi ve güven içinde hissetmek, 21. yüzyıl becerilerini edinmek ve öğrenmeye tutkuyla bağlanmak için yapılan her çalışma anlamlıdır ve eğitimcilere olağanüstü fırsatlar sunar.

Olmazsa olmaz oyun

Akhisar’ın en çok güvenilir ve konforlu kampüsünde, birçok oyun, spor ve eğitim alanına sahip olmanın, çocuklarımızın gelişiminde yarattığı etki inanılmazdır.

Psikolojik, bilişsel ve sosyal gelişimin anahtarı olan oyunlar ile tamamen kendi dünyasını yansıtacağı fırsatlar da bulabilen Eksen öğrencileri, öğretmenlerin deneyimi ile her gelişim döneminde oyunu kıymetli bir eğitim aracı olarak görmektedir.