AKHİSAR EKSEN KOLEJİ ULUSLARARASI ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Akhisar Eksen Kolejinde Erasmus+ işbirliği ile KA121 SCH işbaşı gözlem programı için Romanya’dan gelen misafir öğretmenleri karşıladı. 1 hafta boyunca derslere girecek olan Matematik, İngilizce ve Psikoloji alanlarında uzman olan öğretmenler okul içerisindeki yapıları ve eğitim sistemini Erasmus+ uygunluğu için denetleyecek.

İlk olarak Akhisar Eksen Koleji Kampüsünü, Akhisar Eksen Koleji İngilizce Öğretmeni aynı zamanda Erasmus+ Proje Koordinatörü Ayşe ÇAKIR ile inceleyen ekip beğenisini dile getirerek bölgedeki en donanımlı okul olan Akhisar Eksen Kolejiyle ilgili ilk izlenimleri olumlu yönde oldu.

Erasmus+ KA121 SCH işbaşı gözlem programı ile gelen misafir öğretmenlerimiz Akhisar’ı tarihi ve kültürel olarak tanıma fırsatı buldu. Tepe mezarı,Yeni cami, paşa cami ile Uğur Mumcu Kültür Sanat Merkezi, Kadın ve Sanat sokağı, Zeynelzade Halk Kütüphanesini ve Merkez Çarşıyı gezdiler.

Scroll to Top