Akhisar Eksen Okulları

VİZYONUMUZ
“Eğitim Akıl ve Gönül işidir.”
parolasıyla 2012 yılında Eksen Dershaneleri adıyla yola çıkan Eksen Eğitim Kurumları, ilk andan itibaren sınavlara hazırlığın en önemli adresi olmuştur. Süreç içerisinde sırasıyla 2013 yılında Eksen Etüt Merkezi ve ardından farklı derslerin öğretiminin yapıldığı birçok kişisel gelişim merkezi ile hizmet verdik.

Dershanelerin dönüşüm sürecine girdiği 2015 yılından itibaren hizmete giren Eksen Temel Lisesi, eğitim ve öğretimde şehrimizin markası olma yönünde çok güçlü adımlar atmıştır.

Yine çok sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimizden aldığımız güç ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren hizmete giren Eksen Okulları Kampüsümüzde; kendimize şiar edindiğimiz “Hayal etmek bilgiden daha değerlidir.” sözüyle; akılcı, çağdaş öğretim modelleri ile milli değerlerine sahip çıkan, evrensel ahlaka uygun dünya vatandaşları yetiştirmeye büyük bir azim ve gönüllülük ile devam ediyoruz.

MİSYONUMUZ

Bir tohumun toprakla buluşup su, besin, güneş ve uygun koşullarla temas edip orada can bulmasıyla başlayan ve bir vücut olarak ortaya çıkmasını andıran olağanüstü bir süreçtir eğitim öğretim. Bizler o filizlerin bilimin ışığında büyütülüp umutlara dönüştürülmesine talibiz.

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularımızı, uygulayacağımız eğitim modeli ile bilgiye ulaşan, teknolojiyi kullanan, gelişime açık olan, özüne ve potansiyeline güvenen, değerlerine sahip çıkan ve tabi ki çevresiyle etkili iletişim becerileri geliştirebilen “Dünya İnsanı” olarak yetiştirmeye talibiz.

Hedeflediğimiz bu talip oluşun  anlam kazanabilmesi için, akademik başarının yanı sıra  dil, spor ve her türlü sanat alanında kendi yeteneğinin farkına varmış ve bu yeteneği ürüne dönüştürmüş bireylerin topluma kazandırılması adına bir eğitim ve yaşam ortamı hazırladık.

Eksen markasıyla hizmet vermeye başladığımız ilk günden itibaren gelişimi ve değişimi kendimize ilke edindik. Şimdi Eksen Okullarında oluşturmaya çalıştığımız yeni eğitim iklimiyle, M. K. Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, aydınlık Türkiye’nin, çalışan, üreten, vatanına, milletine ve değerlerine bağlı bireylerinin yetiştirilmesine katkıda bulunacağız.

Ulusal ve evrensel ahlakı kucaklayan, ülkemizin yüzünü umutlu yarınlara çeviren filizleri yetiştirmeye, sizlerden aldığımız güçle ve tüm iyi niyetimizle talibiz.!

Saygılarımızla…