Sıkça Sorulan Sorular

Hayır. Okulumuz Akhisar yerelinde bir öğretmen kuruluşu olarak hizmet vermektedir.

Evet. Her sınıf düzeyinde kendi yayınlarımızı öğrencilerimize veriyoruz.

Evet. Her öğrencimiz için, öğretmenleri ile birebir çalışma zamanları tanımlanmıştır.

Evet. Haftada bir gün serbest gündür. Onun dışında her öğrencimiz okul kıyafetleri ile gelmek zorundadır.

Okulumuz sabah saat 09:00 ile akşam üstü 17:10 aralığında eğitim öğretim faaliyetini sürdürür.

Hayır. İstemeyen öğrencilerimiz servis hizmetini almak zorunda değildir.

Evet. Akhisar içi ve köyleri ile, Gölmarmara, Kırkağaç, Soma servislerimiz vardır.

Evet. Okulumuz tam gün olduğu için tüm öğrencilerimiz ve personelimiz yemeğini okulda yemelidir.

Anaokulu, ilköğretim 1 ve 2.sınıflar (Kahvaltı, Öğle yemeği, İkindi beslenmesi).

İlköğretim 3 ve 4.sınıflar (Kahvaltı, Öğle yemeği).

Diğer sınıflarımız sadece öğle yemeği almaktadır.

Kodlamadan, heykelciliğe, gastronomiden, yüzmeye, sportif, sanatsal, kültürel bir çok başlıkta kulüplerimiz vardır.

Evet. Kapalı spor salonu, kapalı havuz ve bir çok spor sahasına sahibiz.

Okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yüzme dersi vardır. Lise öğrencilerimiz kulüp çatısı altında faydalanabilir.