Kampüs

K12Net Sistemi Nedir

K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul yönetim yazılım sistemidir. 19 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır.

Sağlık Hizmetleri

Revirde sürekli olarak bir hemşire bulunmaktadır. Oldukça donanımlı olan okul revirinde her öğrenci için bir sağlık dosyası tutulur. Yapılan sağlık taramaları (göz, diş, işitme) ile rutin aşı çalışmalarının yanı sıra öğrenciye gerekli durumlarda yapılan işlemler de düzenli bir şekilde öğrencilerin dosyalarına işlenir. Veliler bu dosyayı elektronik ortamda görebileceği gibi dönem sonlarında yazılı olarak da kendilerine okul tarafından verilmektedir.

Güvenli Kampüs

Akhisar Eksen Okulları dış duvarları yüksek yeni bir bina yapısı ile yapılmıştır.

Ayrıca okulumuz x adet dış güvenlik ve x adet iç güvenlik amacıyla toplam x adet gözlem kamerası ile 24 saat takip edilmektedir. Kendi kadrosunda bulunan güvenlik elemanları da 24 saat görev yapmaktadır.

Binlerce metrekare oyun ve eğitim alanı sunan Akhisar Eksen Okulları, öğrencilerinin güven dolu ortamda özgürce yaşamlarını sağlamaktadır.

Akıllı Kart Sistemi

Her öğrenci, öğretmen ve personellerimizin dijital kod bulunan akıllı kartı mevcuttur. Akıllı kart okulumuza giriş-çıkışta ve kantin alışverişlerinde kullanılabilir.

Veliler çocuklarının kartlarına kantin alışverişinde kullanılmak istendiği miktarda para yüklemektedirler. Öğrenci kantinde para yerine akıllı kartı kullanmaktadırlar.

Haftalık Yemek Listesi

Pazartesi