24 Kasım Öğretmenler Günü Akhisar Eksen Kolejinde Coşkuyla Kutlandı

Akhisar Eksen Kolejinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yapılan tören saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.
Okul bahçesinde başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı sınıf öğretmenimiz Rasime Ağartıcı yaptı. İlçe genelinde yapılan şiir yarışmasında 1. ve 2. olan öğrencilerimiz Zeynep Derin Vardar ve Doruk Efe Yağan ‘Cumhuriyetin 100. Yılında Öğretmen’ konulu şiirlerini okudular. Dereceye giren öğrencilerimizin başarı belgelerini Akhisar Eksen Koleji İlköğretim müdürümüz Musa Ertürk takdim etti. İlçe genelinde öğretmenler arası yapılan’Cumhuriyetimizin 100. Yılında Öğretmen Olmak’ konulu şiir yarışmasında ilçe 2. si olan ilkokul öğretmenlerimizden Hülya Kazancı şiirini okudu.

Öğretmenler günü dolayısıyla Akhisar Eksen Koleji Yemekhane personeli tarafından hazırlanan ikramlıklarla donatılan öğretmenler odasında okul müdür, müdür yardımcılarımızın katılımıyla kutlama yapıldı.