Akhisar Eksen Koleji Şehitlerini Andı

Akhisar Eksen Koleji 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı münasebetiyle okul kampüsünde program düzenlendi. Program okul bahçesinde 109 yıl önce canlarını bu vatana feda eden şehitlerimize saygı duruşu ve istiklal marşımızın söylenmesi ile başladı. Okul bahçesindeki prgramda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akhisar Eksen Koleji Tarih öğretmeni Saniye Caner yaptı. Şehitlerimize yazılmış şiirlerin okunması ile okul bahçesindeki program son buldu.

Akhisar Eksen Koleji Konferans Salonunda yapılan program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerin şiirleri ile devam eden programda Akhisar Eksen Koleji Türkçe Öğretmeni Buket Kahraman’ın hazırladığı Oratoryo’nun ardından Akhisar Eksen Koleji İngilizce öğretmeni Sezin Akbulut’un hazırladığı Tiyatro ile 18 Mart Çanakkale Zaferini tekrar hissettirdi. Akhisar Eksen Koleji Drama öğretmeni Rasim Sayaslan’ın hazırladığı gölge gösterisi ile izleyenleri mest eden Çanakkale Zaferi canlandırması yapıldı.
Akhisar Eksen Koleji Müzik öğretmenleri Utku Nacar ve Sezin Kahya’nın hazırladığı ve yönettiği koro ile devam eden 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yılı programı ile son buldu.