Akhisar Eksen Okulları Erasmus+ Projeleri kapsamında Litvanya’dan gelen rehber öğretmen ve ahlak ögretmeni için işbaşı gözlem etkinliklerine devam ediyor.

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Zafer Tuna YILDIRIM ve Tuğçe KESKİNCİ Litvanya Rehber Öğretmeni Odeta Čiapienė ve Ahlak Öğretmeni Gitana Motiejaitė ile müfredat, yıllık planlar ve diğer planlamalar, okulumuzda kullanılan çevrimiçi platformlar, bireysel öğrenci görüşmeleri, grup öğrenci görüşme ve etkinlikleri, okul ve aile işbirliği, 12. sınıflara kariyer danışmanlığı ve meslek tanıtımı, ilçe Ram işbirlikçi çalışmalar üzerine bilgi alış verişinde bulundular, sınıf etkinliklerini gözlemleyerek mesleki tecrübelerini paylaşıp zenginleştirdiler.
Ayrıca ahlak eğitimi dersi ve ahlak eğitimin diğer derslere entegresini gözlemlemek amacıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ömer AKTAŞ ve Tarih Öğretmeni Saniye CANER ile derslere katılım sağladılar ve gözlem yaptılar.
Müdür Yardımcıları Eylem GÜNDOĞDU ve Ali Rasim KARTAL okulumuzun idari işlerinin nasıl yürütüldüğü hakkında bilgiler verdi.
Kampüs Müdürü Özcan TETİK Litvanya’dan gelen meslektaşlarımız Odeta Čiapienė ve Gitana Motiejaitė’ya katılım sertifikaları, europass belgeleri ve hediyelerini sundular, kendilerini için muhteşem bir tecrübe olduğunu ifade eden misafir öğretmenlerimiz kapanış programında duygulanarak gözyaşlarını tutamadılar.