Dünya Bilginler Kupası Yolculuğu

Özel Akhisar Eksen Okulları, The World Scholar’s Cup (Dünya Bilginler Kupası) yolculuğuna çıkıyor. Dünya çapında 82’den fazla ülkede gerçekleştirilen ve 3 etaptan oluşan WSC etkinliğinin ilk ayağı olan Regional Round (Yerel Etap), Türkiye çapında sayılı şehirlerle birlikte Eskişehir’de de düzenlenecek. Eskişehir TED Koleji’nin ev sahipliği yapacak olduğu bu yarışmaya Özel Akhisar Eksen Okulları olarak Nisan ayında katılım sağlayacağız.

WSC, öğrencilerin İngilizce dil becerilerini gerçek hayatta uygulayarak edebiyat, tarih, bilim, müzik ve sanat gibi birçok alanda genel kültür birikimlerini arttırdığı, diğer takımlarla münazara ve bilgi yarışmalarına katılarak İngilizce dil becerilerini geliştirdikleri bir bilgi yarışmasıdır. Bu yarışmada öğrenciler, daha önceden hazırlanmış oldukları konu başlıkları ve beceriler dâhilinde, diğer takımlarla yarışırlar.