Akhisar Eksen Kolejinde Şiir ve Müzik Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

2022-2023 eğitim öğretim sezonunun sonuna gelirken Akhisar Eksen Koleji Türk dili ve edebiyatı öğretmenleri ile görevli öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir ve müzik dinletisinde duygulu anlar yaşandı.

Erasmus+ JobShadowing KA121 projesi kapsamında okulumuzu ziyaret eden ve 1 hafta boyunca eğitim sistemimizi inceleme fırsatı bulacak olan Romanya’dan gelen misafirlerimiz de şiir ve müzik dinletisinden büyük keyif aldı.

Naz Akdemir ile Yusuf Dinç’in sunuculuğunu yaptığı dinletide görev alan öğrencilerimiz Şafak Demirel, Nisa Yünkül, Yağmur Utku, Egehan Yılmaz, Yağmur Özdemir, Şevval Zümra Akkuş, Irmak Kartal, Elif Subaşı, Efe Ardan ile kulağımızın pasını bağlamasıyla silen Ahmet Salih Koşapınar’a dinletideki katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Akhisar Belediyesi TSM Korosunda 2. başkan olarak görev alan Akhisar Eksen Koleji Lise Müdür yardımcımız Özcan Tetik eşliğinde TSM Koro Saz ekibinin sahneyi devralmasıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz doğaçlama şarkılar söyleyip Türk müziğini Erasmus+ KA121 projesi ile Romanya’dan okulumuza gelen misafirlerimize tanıttılar.