ERASMUS+ Hareketliliği Türk Gecesi ile Son Buldu

Akhisar Eksen Kolejinin üstlendiği, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye’de binlerce başvuru arasından 8 projeden biri olan Akhisar Eksen Koleji “Liter Liter Ecological Environment” (Litre Litre Ekolojik Çevre) projesinde Romanya, Makedonya ve Polonya’dan gelen misafir öğrenci ve öğretmenlerimiz hareketliliğin son gününde Türk Gecesi ile doyasıya eğlendi.

Proje Koordinatörü Sevda Ertürk ve Proje Sorumlusu Ece Taşkıran, Akhisar Eksen Koleji kurucuları Ulaş Uraçin, İbrahim Yarıcı ve İbrahim Akgül’ün yanı sıra Akhisar Eksen Koleji Lise Müdürü Özcan Tetik, Akhisar Eksen Koleji İlkokul Müdürü Musa Ertürk ve Akhisar Eksen Koleji İdareci ve yöneticilerin katıldığı Türk Gecesi Türkiye’nin tanıtım videosu ile başladı. Akhisar Belediyesinin Halkoyunları ekibinin gösterilerini icra etmesiyle devam eden Türk Gecesi Türk mutfağına ait yemeklerin tanıtımı ve eğlence ile son buldu.